středa 24. dubna 2024

Florbalové příměstské kempy

Vážení rodiče,

i na toto léto máme pro Vaše děti připravené florbalové příměstské kempy.

Na nic nečekejte, přihlaste děti na florbalové kempy a dopřejte jim skvělé prázdninové zážitky. Florbalové kempy probíhají o letních prázdninách 2024. Příměstské kempy organizujeme ve více termínech, tak aby si mohl vybrat téměř každý. V příloze zasíláme letáček s bližšími informacemi.

Na příměstských kempech přijímáme kluky a holky každý den ráno a k večeru je opět předáváme zpět rodičům. Postaráme se tak o Vaše děti v době, kdy se věnujete své práci. 

Kempy jsou určeny všem dětem od 5 let věku od začátečníků po pokročilé. Děti jsou na příměstském táboře rozděleny dle věku a výkonnosti, případně po dohodě dle přání rodičů.

Hlavními cíli našeho sportovního týdne je možnost se výrazně zlepšit nejen ve florbale, ale i v dalších sportech, které tvoří doplňkový program. Zahrát si spoustu skvělých táborových a společenských her, užít si spousty hezkých chvil s kamarády z okolních florbalových kroužků a zažít chvíle, na které budou děti rády vzpomínat.

Stravování je zajištěno v nedaleké restauraci.

Veškeré informace ke kempům i online přihlášku naleznete ZDE.


Děkujeme, že jste s námi a budeme se na Vás těšit na kempech.


florbalprodeti.cz

Akademie OLYMP FLORBAL

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář. Kvůli spamu se komentáře zobrazují až po kontrole obsahu administrátorem webu, takže buďte trpěliví, Váš příspěvek se zobrazí hned jak si ho přečteme.