pátek 11. ledna 2019

Tříkrálová sbírka v Tachlovicích

V rámci letoční tříkrálové sbírky procházeli naší vsí současní i bývalí žáci naší školy. Jsme rádi, že se ve svém volném čase zapojují do rozličných zcela dobrovolných akcí.
Připojuji zprávu o letošní sbírce od koordinátorky pro naši obec M. Šilarové, které taktéž patří obdiv za vzornou organizaci a podporu dobrovolníkům.



Tříkrálová sbírka Tachlovice 1/2019
V sobotu 5.1.2019 prošli naší obcí králové a královny, kteří se zúčastnili již tradiční Tříkrálové sbírky. Letos jsme od dárců vybrali krásnou částku 20 495,00 Kč, která pomůže tam, kde je nejvíc třeba - nemocným, osobám se zdravotním postižením, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším. Více o této charitativní akci se můžete dozvědět na www.trikralovasbirka.cz.

Všem, kteří přispěli, mockrát děkuji za štědrost a krásné přijetí, kterého se našim skupinkám dětí dostávalo.

Současně chci poděkovat dětem, které v doprovodu dospělých, prošly vesnicí, krásně zpívaly a tím se zasloužily o parádní výtěžek dobročinné akce. Díky patří rodinám, které nám děti zapůjčily, kamarádkám, které šly coby doprovod a letos poprvé i Skautům, kteří se k nám přidali. Poslední poděkování patří spolku TOPAS, který nám umožnil využít své stránky pro umístění fotografií z  akce a vy si je můžete prohlédnout na https://t-o-p-a-s.rajce.idnes.cz/ ve fotoalbu "Tříkrálová sbírka 1/2019".
Markéta Šilarová

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář. Kvůli spamu se komentáře zobrazují až po kontrole obsahu administrátorem webu, takže buďte trpěliví, Váš příspěvek se zobrazí hned jak si ho přečteme.